Grillowane ziemniaki i pieczarki
Grillowane ziemniaki i pieczarki mogą być właśnie tym przepisem bezglutenowym , którego szukałeś. Ta przystawka ma 300 kalorii , 7 g białka i 13 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 8 osób. Za 67 centów za porcję przepis ten pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osób uznało ten przepis za pyszny i sycący. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 1 godziny i 30 minut . Jeśli masz pod ręką ziemniaki, cebulę, pieczarki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Można go jeść o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Czwartego Lipca . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 52% , co jest solidne. Podobne przepisy znajdziesz w przepisach Wieprzowina w sosie wiejskim z ziemniakami i pieczarkami , Ziemniaki faszerowane brokułami i pieczarkami, które zwalą Cię z nóg i Sałatka z grillowanymi pieczarkami .
Instrukcje
Rozgrzej grilla ogrodowego na średnią lub niską temperaturę.
Połóż na stole kawałek folii aluminiowej na tyle duży, by zmieściły się na nim wszystkie składniki.
Umieść ziemniaki w środku folii, zalej zupą ziemniaki, a następnie przykryj je pieczarkami i cebulą. Rozłóż masło na warzywach i wokół nich, a następnie posyp ulubionymi przyprawami. Teraz złóż folię, aby ją zamknąć, lub użyj innego dużego kawałka, aby zamknąć całe opakowanie.
Grillować na średnim lub niskim ogniu, najlepiej na górnej półce, przez 1 godzinę.