Grillowane ziemniaki Fingerling ze słonym Spud Rub
Grillowane ziemniaki Fingerling z pikantnym Rub Spud może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 80 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 120 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Jeśli masz sól morską, cebulę w proszku, pikantny Spud rub i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przepis ten zachwycił 197 osób. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pikantne rozmaryn kotlety z indyka z ziemniakami i cukinią, Grillowany kurczak z pieczonym czosnkiem-Oregano Vinaigrette i grillowanymi ziemniakami Fingerling, oraz Grillowane ziemniaki Fingerling z kremowym estragonem Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w szklanym słoiku, zamknij pokrywkę i wstrząśnij, aby zmiksować. Przechowywać w temperaturze pokojowej.Przygotuj średnio gorący ogień w grillu.
Ziemniaki pokroić na pół.
Ziemniaki umieścić w misce, skropić oliwą z oliwek i posypać 1 łyżką Rub. Wrzuć do płaszcza.
Umieść ziemniaki na stojaku do grilla lub w koszu do grillowania bezpośrednio na ogniu i zamknij pokrywę grilla. Po 3-4 minutach otwórz pokrywkę i wrzuć ziemniaki lub przekręć kosz. Ponownie zamknąć pokrywkę i powtórzyć proces przez 12 do 15 minut lub aż ziemniaki będą miękkie po przekłuciu widelcem.