Grillowane ziemniaki Fingerling z kremowym estragonem Vinaigrette

Grillowane ziemniaki Fingerling z kremowym estragonem Vinaigrette
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj grillowane ziemniaki Fingerling z kremowym estragonem Vinaigrette spróbować. Jedna porcja zawiera 781 kalorii, 14g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $3.4 za porcję. Jeśli masz majonez, szalotkę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Grillowany kurczak z pieczonym czosnkiem-Oregano Vinaigrette i grillowanymi ziemniakami Fingerling, Ziemniaki Fingerling Ze Szczypiorkiem I Estragonem, oraz Smażone ziemniaki z sosem estragonowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Ocet połączyć, odrobina wody, szalotki, musztarda, majonez i estragon w blenderze i puree, aż będzie gładka. Gdy silnik nadal działa, powoli wlewaj olej i mieszaj, aż vinaigrette zemulguje. Dostosuj przyprawę solą i czarnym pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Ziemniaki posmarować olejem rzepakowym i doprawić solą i czarnym pieprzem do smaku. Grillować, pokroić w dół, aż będą lekko złociste, następnie odwrócić i kontynuować grillowanie, aż będą tylko ugotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Przenieść je na talerz i natychmiast skropić winegretem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
6
Udekorować kilkoma liśćmi estragonu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia49
Magazyn