Grillowane Zielone Chili Quesadillas
Grillowane zielone chili Quesadillas może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 539 kalorii, 21g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje $7.58 za porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz cheddar, śmietanę, liście kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć barwnika spożywczego, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowy Sen Anioł Jedzenie Ciasto jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zielone Chili i Monterey Jack Quesadillas, Super Szybkie Krewetki I Zielone Chili Quesadillas, oraz Zielone Kanapki Z Grillowanym Serem Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej patelnię grillową na dużym ogniu.
Umieścić całe chiles na grillu i char całym. jakieś 10 minut.
Zdjąć z ognia i podzielić chiles. Nasiona skrobać łyżką i pokroić.
Podgrzej dużą patelnię nonstick lub patelnię na średnim ogniu. Tortillę Char i blister go na 1 stronie, 20 sekund, a następnie odwrócić tortilla. Połowę tortilli przykryj serem i chili, a następnie złóż. Delikatnie przycisnąć szpatułką. Gotować quesadilla 15 sekund Więcej z każdej strony, przenieść do deski do krojenia. Powtarzam. Stos 2 zakończone quesadillas na raz i pokroić na 3 hojne kliny. Wydajność wyniesie 12 sztuk z 4 quesadillas.
Podawać plastry na dużym talerzu z małymi daniami salsa verde i kwaśną śmietaną do polewy.
Udekoruj półmisek i polewy posiekaną kolendrą.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili w menu? Spróbuj sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava
Wina wykorzystywane do produkcji cava są wybierane z wielką starannością i podlegają okresowi leżakowania wynoszącemu co najmniej cztery lata. Po 24 miesiącach – i raz w roku – dojrzewające butelki poddawane są technice déplacé, która polega na wytrząsaniu butelek w celu homogenizacji drożdży i uzyskania większej ekstrakcji pod względem ich aromatycznego i smakowego potencjału w ciągu ponad 48 miesięcy leżakowania. Rezultatem jest delikatna cava o jasnożółtym zabarwieniu, jasnych złotych odcieniach i niesamowitym blasku, a także ciekawe, złożone i mocne bukiety.Mieszanka: 60% Xare-lo, 20% Macabeo i 20% Parellada