Grillowane, Załadowane Dwa Razy Pieczone Ziemniaki

Grillowane, Załadowane Dwa Razy Pieczone Ziemniaki
Grillowane, załadowane dwa razy pieczone ziemniaki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.85 za porcję. Jedna porcja zawiera 742 kalorie, 24g białka, oraz 54g tłuszczu. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, sól koszerną, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 734 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ognisko Grillowane Załadowane Pieczone Ziemniaki, Załadowane Dwa Razy Pieczone Ziemniaki, oraz Załadowane Dwa Razy Pieczone Ziemniaki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dostosuj stojak do środkowej pozycji piekarnika i rozgrzej do 191°. Poke każdy ziemniak kilka razy widelcem i umieścić bezpośrednio na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Piec, aż skóra po prostu zacznie chrupać, a miąższ będzie miękki, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
W międzyczasie rozgrzej grill gazowy do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, odciąć górną trzecią ziemniaków. Wyjmij wnętrze do średniej miski, pozostawiając ¼ cala warstwy miąższu.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodać serek i śmietanę i ubijać ręcznym mikserem, aż dokładnie połączą się i będą puszyste, około 30 sekund. Złożyć we wszystkich, ale ¼ szklanki sera cheddar, boczek i szczypiorek z drewnianą łyżką. Doprawić solą, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kraft® Ostry Ser CheddarKraft® Ostry Ser Cheddar
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Skórki zewnętrzne posmarować roztopionym masłem. Wydrążone Skórki obficie napełnij mieszaniną ziemniaków i posyp wierzchy zarezerwowanym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
8
Umieść na środku grilla na bezpośrednim ogniu i gotuj, aż skórki będą trzeszczały, wnętrza są rozgrzane, a ser na wierzchu jest bąbelkowy, 7-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Wyjąć z grilla i ostudzić na 3 minuty przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn