Grillowane włoskie kiełbaski z prażonymi winogronami i serem z mleka owczego

Przepis grillowane włoskie kiełbaski z prażonymi winogronami i serem z owczego mleka zaspokoi Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 30 minut. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 361 kalorii, 9g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. 24 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz ser z mleka owczego, masło, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kolacja: pieczone włoskie kiełbaski z winogronami, Włoskie kiełbaski z papryką i winogronami, oraz Serniki jogurtowe z mleka owczego z grillowanymi figami i pistacjami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji niższej-Środkowej i rozgrzej do 232°. stopić masło w bezpiecznym piekarniku 12-calowa patelnia ze stali nierdzewnej ustawiona na średnim i niskim ogniu.
Dodać winogrona i wrzucić, aż pokryte masła.
Przenieść patelnię do piekarnika. Gotować, mieszając co około pięć minut, aż winogrona pękną i jest przyzwoita ilość płynu, około 20 minut.
Tymczasem doprowadzić duży garnek wody do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do gołego gotować.
Dodać kiełbasy i kłusować, aż termometr mięsa mierzy 60°, o 10 protokół.
Kiełbaski wyjąć z płynu i odstawić.
Po zakończeniu winogron ostrożnie wyjmij patelnię i ustaw ją na palniku. Wyłącz piekarnik. Zawiń bułki w folię aluminiową i dodaj do piekarnika, aby mogły się ogrzać z resztkowego ciepła. Za pomocą Sitka Usuń winogrona i odstaw do miski, pozostawiając jak najwięcej płynu za sobą.
Dodaj ocet na patelni. Wymieszać drewnianą łyżką i gotować na średnim ogniu, aż płyn zmniejszy się o połowę i stanie się lekko syropowaty, około 5 minut.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Posmaruj patelnię grillową olejem rzepakowym i podgrzewaj na dużym ogniu, aż zacznie palić.
Dodać kiełbaski i gotować, aż rumiane z obu stron, jeden do dwóch minut na stronie. Odstawić.
Wyjmij bułki z piekarnika, wyrzuć folię aluminiową i ustaw każdą Na innym talerzu. Wierzch każdej bułki z grillowaną kiełbasą, kilka łyżek prażonych winogron, mżawka zmniejszonej glazury winogronowej i 1/2 uncji pokruszonego sera.