Grillowane Wiejskie Żeberka
Need a dairy free main course? Grillowane żeberka wiejskie mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 328 kalorii, 24g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz chili w proszku, cebula, olej roślinny i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczone W Piekarniku Grillowane Żeberka Wieprzowe W Stylu Wiejskim Bez Kości, Kurczak Z Grilla Na Wsi, oraz Kurczak z puszki po piwie z grilla (kraj kucharza) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej plastikowej torebce wielokrotnego zamykania, połączyć mąkę, czosnek w proszku, sól i pieprz.
Dodać żeberka; wstrząsnąć, aby pokryć. W szybkowarze brązowe mięso ze wszystkich stron w oleju; odcedzić.
Połączyć wodę, ketchup, chili w proszku i sosem z ostrej papryki; zalać żeberkami.
Dodać cebulę. Zamknij pokrywę bezpiecznie; umieść regulator ciśnienia na rurze odpowietrzającej. Doprowadzić kuchenkę do pełnego ciśnienia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średniej wysokości i gotować przez 15 minut. (Regulator ciśnienia powinien utrzymywać powolny stały ruch kołysania; w razie potrzeby dostosować ciepło.)
Usuń z ciepła; pozwól, aby ciśnienie samo spadło. Tłuszcz odtłuszczony z sosu w razie potrzeby i podawać z żeberkami w razie potrzeby.