Grillowane Wegetariańskie-Portobello Mushroom Burgers

Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać grillowane Veggie-Portobello Mushroom Burgers spróbować. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 589 kalorii, 12g białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz balsamiczny vinaigrette, cukinia, portobello grzyb, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 26 minut. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Grillowane Burgery Z Grzybami Portobello, Grillowane Burgery z grzybami Portobello z sosem koperkowo-musztardowym, oraz Bezmięsny poniedziałek: grillowane Burgery z grzybami Portobello z Romesco i rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść grzyby, bakłażan, dynia zimowa i cukinia w płytkiej misce lub naczyniu do pieczenia.
Skropić balsamicznym winegretem, obracając się, aby równomiernie pokryć. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, lub do 24 godzin, mieszając od czasu do czasu.
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Warzywa odcedzić i wyrzucić marynatę.
Umieścić warzywa na rozgrzanym grillu, i gotować, aż lekko rumiane, obracając raz, lub o 3 protokół z każdej strony. (Należy pamiętać, że czas gotowania różni się między grillami.)
Pieczarki posypać serem pleśniowym i pozwolić serowi lekko się rozpuścić.
Otwórz 6 bułek hamburgerowych i podziel bakłażana, squasha i cukinię między dolnymi połówkami.
Grzyby portobello ułożyć na wierzchu warzyw, ser do góry. Dodać pozostałe 6 połówek bułki hamburgerowej. W razie potrzeby użyj wykałaczek, aby utrzymać bułki na miejscu.