Grillowane warzywne Antipasto z Herbed Chevre i Crostini

Grillowane warzywne Antipasto z Herbed Chevre i Crostini
Grillowane warzywne Antipasto z Herbed Chevre i Crostini to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 830 kalorii, 13g białka, oraz 79 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 35 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka cukinii, łagodna, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Grillowane Warzywne Antipasto, Rukola, Prosciutto i Chevre Crostini, oraz pesto crostini żurawinowe z chevre.

Instrukcje

1
Posmaruj ruszty grillowe lekko olejem z krokosza barwierskiego. Przygotuj gorący ogień na grillu gazowym lub węglowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Z Krokosza BarwierskiegoOlej Z Krokosza Barwierskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Wymieszać razem oliwę z oliwek, ocet i bazylia w małej misce, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
OcetOcet
BazyliaBazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Umyć cukinię, żółty squash, cebula, czerwona papryka, i szalotki z mieszaniny oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Squash żółtySquash żółty
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Zielona CebulaZielona Cebula
CukiniaCukinia
CebulaCebula
4
Umieścić warzywa na gorącym grillu i gotować 3 do 4 minut na stronie, aż chrupiące-miękkie. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Namoczyć suszone pomidory w 1 szklance gorącej wody, przykryte, około 5 minut lub aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone PomidorySuszone Pomidory
WodaWoda
6
Odcedzić i odstawić. (Uwaga: wyeliminuj ten krok, jeśli używasz suszonych pomidorów zapakowanych w olej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone PomidorySuszone Pomidory
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Ułóż grillowane warzywa, suszone pomidory i pokrojone pomidory na pojedynczych talerzach lub półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone PomidorySuszone Pomidory
WarzywaWarzywa
PomidorPomidor
8
Dodać kawałek chevre z boku warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Ser KoziSer Kozi
9
Skropić warzywa winegretem, i skropić trochę więcej winegretem wokół miejsca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
WarzywaWarzywa
10
Dekoruj natką pietruszki i bazylią. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem i podawać z crostini.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CrostiniCrostini
Pietruszka-naćPietruszka-nać
BazyliaBazylia
1
Sprawia, że 25 do 30 crostini
Składniki, których będziesz potrzebować
CrostiniCrostini
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Pokroić chleb pod niewielkim kątem w plastry o grubości 1/4 cala i umieścić na patelni do pieczenia w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
W małej misce wymieszać oliwę z oliwek, masło, natkę pietruszki, koperek i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
PieprzPieprz
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Po jednej stronie każdego kawałka chleba posmarować masłem i posypać solą. Tosty w piekarniku 10 do 15 minut, aż złoty kolor i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
ChlebChleb
TostyTosty
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia, a następnie przechowuj w szczelnym pojemniku do 1 tygodnia.
1
Połączyć ocet, sok z cytryny, zioła i pieprz w małej misce i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
OcetOcet
PieprzPieprz
ZiołaZioła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Powoli dodawać oliwę z oliwek i olej rzepakowy i ubijać, aż cała oliwa zostanie włączona. Przechowywać w lodówce w szczelnym pojemniku do momentu użycia lub do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1
Natkę pietruszki i pieprz wymieszać na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
2
Wylać dziennik chevre w mieszaninie, lekko naciskając, aby przyprawy przylegały. Owinąć w folię i schłodzić 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
Ser KoziSer Kozi
RolkaRolka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
3
Wyjmij kłodę z lodówki i rozpakuj.
4
Pokroić w 1-calowe plastry sznurkiem, nicią dentystyczną lub drutem. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania
5
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition

Składniki

591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)6krewetki i żyłkiŚwieża pietruszka i świeża bazylia, do dekoracji, opcjonalnieŚwieża pietruszka i świeża bazylia, do dekoracji, opcjonalnie11 łyżka suszonego oreganokiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki6krewetki i żyłkiOlej z krokosza barwierskiego lub olej rzepakowy, do smarowania grillaOlej z krokosza barwierskiego lub olej rzepakowy, do smarowania grilla6krewetki i żyłkiSól koszerna lub gruboziarnista sól morska do smakuSól koszerna lub gruboziarnista sól morska do smaku22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumieszana posiekana świeża bazylia, pietruszka i tymianekmieszana posiekana świeża bazylia, pietruszka i tymianek5liście świeżej bazylii, pokrojone w bardzo cienkie paski (szyfonada)liście świeżej bazylii, pokrojone w bardzo cienkie paski (szyfonada)11 łyżka suszonego oreganoposiekany świeży koperekposiekany świeży koperek591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże pietruszki, posiekane lub mieszane świeże zioła, takie jak tymianek, rozmaryn i koperekświeże pietruszki, posiekane lub mieszane świeże zioła, takie jak tymianek, rozmaryn i koperek22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki1Sok z cytrynySok z cytryny1długa, cienka, dobrej jakości bagietkadługa, cienka, dobrej jakości bagietka227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgełagodny, kremowy log chevrełagodny, kremowy log chevre591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina2czerwona papryka, rdzeniowana, wysiewana i pokrojona w 2-calowe paskiczerwona papryka, rdzeniowana, wysiewana i pokrojona w 2-calowe paski1czerwona cebula, pokrojona w grube na 1/2 cala rundczerwona cebula, pokrojona w grube na 1/2 cala rund791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweolej rzepakowy lub szafranowyolej rzepakowy lub szafranowy6krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprz do smakuSól i świeżo zmielony czarny pieprz do smaku7szalotki, przycięteszalotki, przycięte591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepomidory suszone na słońcupomidory suszone na słońcu2dojrzałe pomidory pokrojone w plastry 1/2 caladojrzałe pomidory pokrojone w plastry 1/2 cala22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumasło niesolone, stopionemasło niesolone, stopione2żółty squash, pokrojony w 1/2-calowe plastry wzdłużżółty squash, pokrojony w 1/2-calowe plastry wzdłuż2cukinię pokroić w 1/2-calowe plastry wzdłużcukinię pokroić w 1/2-calowe plastry wzdłuż
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn