Grillowane Warzywa Ziołowe

Grillowane Warzywa Ziołowe
Grillowane warzywa ziołowe to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lakto ovo Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 71 centów za porcję. Ten przepis z Taste of Home wymaga soli, kalifornijskich warzyw, przypraw i oliwy z oliwek. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwartego Lipca. 116 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 99%, co jest spektakularne. Podobne przepisy obejmują Grillowane warzywa z ziołowym winegretem, Warzywa Z Grilla Cytrusowo-Ziołowego, oraz Warzywa z grilla marynowane w ziołach.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz wszystkie składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Przenieś na podwójną grubość wytrzymałej folii (około 14 cali. x 12 W.). Złóż folię na warzywa i szczelnie zamknij.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 6-7 minut z każdej strony lub do miękkości warzyw. Ostrożnie otwórz folię, aby umożliwić ucieczkę pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia54
Magazyn