Grillowane Warzywa Ziołowe
Grillowane warzywa ziołowe to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lakto ovo Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 71 centów za porcję. Ten przepis z Taste of Home wymaga soli, kalifornijskich warzyw, przypraw i oliwy z oliwek. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwartego Lipca. 116 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 99%, co jest spektakularne. Podobne przepisy obejmują Grillowane warzywa z ziołowym winegretem, Warzywa Z Grilla Cytrusowo-Ziołowego, oraz Warzywa z grilla marynowane w ziołach.
Instrukcje
W dużej misce połącz wszystkie składniki.
Przenieś na podwójną grubość wytrzymałej folii (około 14 cali. x 12 W.). Złóż folię na warzywa i szczelnie zamknij.
Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 6-7 minut z każdej strony lub do miękkości warzyw. Ostrożnie otwórz folię, aby umożliwić ucieczkę pary.