Grillowane warzywa z suszonymi pomidorami Vinaigrette
Grillowane warzywa z suszonymi pomidorami Vinaigrette mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 474 kalorie, 7G białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.72 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka karczochów, oliwy z oliwek, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe, oraz Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles.
Instrukcje
1
Pomidory, ocet, czosnek i bazylia umieścić w blenderze i zmiksować na gładką masę. Powoli dodawać oliwę do emulgowania. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Rozgrzej grill.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Warzywa posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem do smaku. Grilluj do ugotowania. Ułożyć na półmisku i skropić pomidorowym winegretem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz