Grillowane warzywa z ryżem szafranowym
Grillowane warzywa z ryżem szafranowym to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką szparagi, kapary, rosół z kurczaka i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Grillowane mięso i warzywa nad szafranem Orzo, Grillowany stelaż z jagnięciną z ryżem szafranowym, oraz ryż szafranowy lub ryż kesar, jak zrobić ryż szafranowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu, na dużym ogniu doprowadzić bulion z kurczaka do wrzenia.
Dodać ryż. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut, aż ryż będzie puszysty.
Spryskaj patelnię grillową sprayem do gotowania. Grilluj warzywa na średnim ogniu. Użyj szczypiec, aby usunąć z ciepła; odstawić. W misce do serwowania połączyć ryż, grillowane warzywa, kapary i ścinane migdały. Rzucaj.