Grillowane Warzywa Z Pesto
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap przystawka? Grillowane warzywa z Pesto może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.06 za porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pesto, papryka, squash, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Grillowany kurczak z warzywami z pesto, Grillowany stek i letnie warzywa z Pesto, oraz Orzo z grillowanymi krewetkami, letnimi warzywami i Pesto Vinaigrette.
Instrukcje
Pokroić Kabaczek i cukinię wzdłuż na plastry o grubości 1/4 cala.
Pokrój paprykę w paski o grubości 1/2 cala.
Warzywa grillowane, przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu (od 350 do 40
2 do 3 minut z każdej strony lub do miękkości.
Wrzucić gorące warzywa z pesto.
Posypać solą i pieprzem do smaku i podawać od razu.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Pesto Buitoni z bazylią.