Grillowane warzywa z octem balsamicznym

Grillowane warzywa z octem balsamicznym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 173 kalorie, 3G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 154 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka octu balsamicznego, oliwy z oliwek, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Farro Z Prażonymi Warzywami I Octem Balsamicznym, Wieprzowina duszona w occie balsamicznym z maślanymi warzywami, oraz Grillowany Bakłażan Z Octem Balsamicznym, Fetą I Grillowaną Bagietką dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać oliwę z oliwek, sos sojowy, ocet balsamiczny, sól i pieprz. Wrzucić bakłażany, cukinia, i papryka w sosie sojowym marynaty. Marynować przez około 45 minut.
Rozgrzej grill na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Wyjąć warzywa z marynaty, wytrząsając nadmiar.
Grilluj warzywa na rozgrzanym grillu do miękkości, 10 do 15 minut, szczotkując warzywa marynatą.
Gotowane warzywa przekładamy na talerz i podajemy z pozostałą marynatą.