Grillowane warzywa z miętą Raita

Grillowane warzywa z miętą Raita
Przepis grillowane warzywa z miętą Raitan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.28 za porcję. Jedna porcja zawiera 176 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz miętę, cukinię, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane Warzywa Z Miętą Raita, Curry jagnięce Burgery z grillowanymi warzywami i miętą Raita, oraz Grillowana Noga Jagnięca Z Miętową Raitą.

Instrukcje

1
Spray grill rack z nonstick spray; przygotowanie grilla (średnio-wysokie ciepło). Grillować warzywa, aż lekko zwęglone w miejscach, obracając od czasu do czasu, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Podawać warzywa i raitę miętową wraz z grillowaną jagnięciną Tandoori.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
RaitaRaita
JagnięcinaJagnięcina
MiętaMięta

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Możesz spróbować Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 25 dolarów za butelkę.
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Kwieciste, delikatne owoce limonki, jabłka i sosny jabłko z nutą ziół, przypraw i drożdży, miękkie w pierwszym smaku, pomimo żywej kwasowości, a następnie proste, świeże na podniebieniu, sypkie owoce, niuanse mineralne, dobra struktura i równowaga, średnie ciało i drobne minerały w pikantnym wykończeniu.Idealny towarzysz wielu przystawek, takich jak wędzony pstrąg, szynka, zimne warzywa, tapas, czy świeży marynowany kozi ser z ziołami; również bardzo dobry z grillem rybnym, owocami morza lub pieczonym kurczakiem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn