Grillowane warzywa z masłem kolendrowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj grillowane warzywa z masłem kolendry spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.82 za porcję. Mieszanka soli, cukinia, kłosy kukurydzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kolendra-masło łosoś i warzywa w pergaminie, Grillowane warzywa z sosem Kolendro-jogurtowym, oraz Grillowany łosoś z sosem BBQ z czerwonego wina, masłem orzechowym i sałatką pszenną z grillowanymi warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kukurydzę moczyć w wodzie na 1 godzinę. Obrać łuski kukurydzy, pozostawiając łuski dołączone.
Masło Kolendrowe rozprowadzić równomiernie na kukurydzy, pomidorze i cukinii; posypać solą i pieprzem. Przeciągnij łuski na kukurydzę i mocno skręć końce.
Umieść pomidora i cukinię w koszu grillowym.
Warzywa grillowane, przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu (od 350 do 40
10 do 15 minut lub aż cukinia i pomidor są miękkie, obracając kukurydzę często. Grill kukurydza 5 do 10 więcej minut lub do miękkości. (Krawędzie łuski zaczernią się.)
Warzywa podawać natychmiast.
Dekorować, w razie potrzeby.