Grillowane warzywa z chrupiącą szalotką i jabłecznikiem Gastrique

Grillowane warzywa z chrupiącą szalotką i jabłecznikiem Gastrique
Grillowane warzywa z chrupiącą szalotką i cydr Gastrique może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.05 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 169 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Jeśli masz ocet jabłkowy, szalotki, warzywa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Spróbuj Musujący Cydr Glazed Pieczony makaron z buraczkami z chrupiącą szalotką, Delikatna Sałatka Z Chrupiącą Smażoną Szalotką, oraz Chrupiąca kaczka z jeżyną, pieczoną perłową cebulą i Izraelskim Cous-Cous dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpuścić cukier w 1 łyżce wody wpomałe rondle na średnim ogniu. Zwiększ ciepło; gotować bez mieszania, aż do bursztynu, szczotkując boki patelni mokrą szczotką do ciasta, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj ocet i zmiażdżonypepper (mieszanina będzie energicznie pęcherzyków). Stiruntil karmelowe kawałki rozpuścić. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelowe BitkiKarmelowe Bitki
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
3
Wlać 2 szklanki oleju do ciężkich mediów. Podłącz termometr do głębokiego smażenia posypać patelnią i podgrzać olej do 177°. pracując partiami, smażyć szalotkę,aż uzyska złoty kolor, mieszając od czasu do czasu, 1 1/2 do 2 minut na porcję. Używając łyżki szczelinowej, przenieś szalotęaby ręczniki papierowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Posypać grubą solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
5
Kapanie ciepła z 1 łyżka stołowaolej Peanut w dużym garnku na średnim ogrzaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodać połowę zieleni i posypać chrupką solą i pieprzem; wrzucić, aż zwiędną.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
ZieloniZieloni
7
Dodaj pozostałe zielenie; wrzucić do więdnięcia, około 5 minut. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować, aż warzywa będą miękkie, dodającwoda o 1/4 cupfuls jeśli suche, o 45 protokół.Doprawić grubą solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
ZieloniZieloni
8
Rewarm gastrique.
9
Transfer zieleni dladuża płytka miska.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Skropić gastriqueover i posypać szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
11
Służyć, przechodząc Pozostałe gastrique.
1
Ten przepis wymaga kilku łyżek kapieli z boczku (tłuszczu). Jeśli nie oszczędzasz kapieli, usmaż kilka plastrów boczku, aż będziesz miał to, czego potrzebujesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn