Grillowane Warzywa

Grillowane Warzywa
Grillowane warzywa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.52 za porcję. Jedna porcja zawiera 732 kalorie, 15g białka, oraz 52g tłuszczu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 12 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, cebulkę, ogórek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Grillowany łosoś z sosem BBQ z czerwonego wina, masłem orzechowym i sałatką pszenną z grillowanymi warzywami, Grillowana miecznik na grillowanych letnich warzywach, oraz Grillowane Warzywa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej patelnię grillową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
2
Oliwę połączyć z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3
Obrać zewnętrzne plastry bakłażana i cukinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
4
Ułożyć warzywa na dużej blasze do pieczenia i posmarować oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Umieść warzywa na patelni grillowej, obracając tylko raz, aż wszystko będzie oznaczone ciemnymi paskami, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
6
Po zakończeniu transferu na duży talerz.
7
Propozycje serwowania: Sałatka z kuskusem i Pesto z jogurtem, przepisy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
8
W rondlu połączyć bulion, wodę, 1/4 szklanki soku z cytryny i 2 łyżki oleju, doprowadzić mieszaninę do wrzenia i wymieszać z kuskusem. Przykryć patelnię, wyjąć z ognia i odstawić kuskus na 5 minut. Puch kuskus widelcem i pozostaw do ostygnięcia na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
W bardzo dużej misce wymieszać razem kawałki ogórka, pomidorową kostkę, cebulkę, pozostałą 1/3 szklanki oleju, pozostałą 1/4 szklanki soku z cytryny i sól, do smaku, i pozostawić mieszaninę na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Dodać kuskus, dobrze wymieszać sałatkę i schłodzić pod przykryciem przez 1 godzinę. Sałatkę można przygotować 2 dni wcześniej i przechowywać przykrytą i schłodzoną.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
11
Podawać sałatkę udekorowaną plastrami ogórka i pomidora.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego

Składniki

2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefasolę smażoną, dokładnie podgrzaną, dodać odrobinę bulionu z kurczaka lub wody, aby uzyskać gładką konsystencję nadającą się do smarowaniafasolę smażoną, dokładnie podgrzaną, dodać odrobinę bulionu z kurczaka lub wody, aby uzyskać gładką konsystencję nadającą się do smarowania3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe6 zewnętrznych liści z dużej cykorii6 zewnętrznych liści z dużej cykorii1ogórek bez pestek, pokrojony w kawałki 1/4 cala, plus plastry ogórka do dekoracji (około 1 szklanki pokrojonej w kostkę)ogórek bez pestek, pokrojony w kawałki 1/4 cala, plus plastry ogórka do dekoracji (około 1 szklanki pokrojonej w kostkę)21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejbakłażany, końce przycięte i odrzucone, pokrojone w grube na 1/4 cala rundbakłażany, końce przycięte i odrzucone, pokrojone w grube na 1/4 cala rund4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepakowane świeże liście bazyliipakowane świeże liście bazylii2ząbki czosnkuząbki czosnku1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty parmezanświeżo starty parmezan591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejogurt zwykłyjogurt zwykły8pomidory śliwkowe, posiekane i pokrojone w 1/4 cala kostkę, plus plastry pomidora do dekoracji (ok. 1 szklanka pokrojona w kostkę)pomidory śliwkowe, posiekane i pokrojone w 1/4 cala kostkę, plus plastry pomidora do dekoracji (ok. 1 szklanka pokrojona w kostkę)1łyżka czerwony ocet winnypapryka czerwona, rdzeniowa, Siewna i ćwiartkowapapryka czerwona, rdzeniowa, Siewna i ćwiartkowa1warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala6trochę posiekanej cukiniiSól i pieprzSól i pieprz1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana szalotkadrobno posiekana szalotka1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekrótkie laski cynamonukrótkie laski cynamonu2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejżółty squash, końce przycięte i odrzucone, pokrojone wzdłuż na kawałki o grubości 1/4 calażółty squash, końce przycięte i odrzucone, pokrojone wzdłuż na kawałki o grubości 1/4 cala31 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejcukinia, końce przycięte i odrzucone, pokrojone wzdłuż na kawałki o grubości 1/4 calacukinia, końce przycięte i odrzucone, pokrojone wzdłuż na kawałki o grubości 1/4 cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 12 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia72
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn