Grillowane Veggie Burger Pakiety

Grillowane Veggie Burger Pakiety
Grillowane Veggie Burger Pack to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis od Betty Crocker ma 3 fanów. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Mieszanka wegetariańskie hamburgery, cebula, grzyby, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 65%. Spróbuj Grillowane Veggie Burger Opakowania Foliowe, Grillowane Burger i Veggie opakowania foliowe, oraz Opakowania foliowe Burger i Veggie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania. Spryskaj połowę jednej strony z czterech arkuszy folii aluminiowej o wymiarach 18x12 cali za pomocą sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Wymieszaj grzyby, fasolkę szparagową, paprykę, cebulę i sos barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Umieścić mieszaninę roślinną na rozpylonej stronie arkuszy folii. Top z Burger pasztecików. Fold folii na paszteciki i warzywa tak krawędzie spotkać. Uszczelnij krawędzie, wykonując ciasne 1/2-calowe zagięcie; złóż ponownie. Pozostawić przestrzeń po bokach na cyrkulację i ekspansję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miski Wypełnione MusztardąMiski Wypełnione Musztardą
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
4
Okładka i grill Pakiety 4 do 6 cali od średniego ciepła 20 do 25 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Umieścić paczki na talerzach; rozłożyć folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn