Grillowane Uda Estragon-Dijon
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanych UD estragon-Dijon. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.95 za porcję. Jedna porcja zawiera 635 kalorii, 38g białka, oraz 52g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz udka z kurczaka, musztardę dijon, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest idealny do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kurczak z grilla Dijon i estragon, Grillowane udka z kurczaka cytrynowo-Dijon z sałatką z rukoli, oraz Estragon! Sos sałatkowy miodowo-estragonowy.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w płytkim naczyniu lub wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; dodaj kurczaka. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 30 minut, obracając od czasu do czasu.
Usuń kurczaka z marynaty, odrzucając marynatę.
Kurczak z grilla, przykryty pokrywą z grilla, na średnim ogniu (350-40
8 do 10 minut z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Dekorować, w razie potrzeby.