Grillowane Uda Estragon-Dijon

Grillowane Uda Estragon-Dijon
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanych UD estragon-Dijon. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.95 za porcję. Jedna porcja zawiera 635 kalorii, 38g białka, oraz 52g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz udka z kurczaka, musztardę dijon, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest idealny do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kurczak z grilla Dijon i estragon, Grillowane udka z kurczaka cytrynowo-Dijon z sałatką z rukoli, oraz Estragon! Sos sałatkowy miodowo-estragonowy.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 7 składników w płytkim naczyniu lub wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; dodaj kurczaka. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 30 minut, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Usuń kurczaka z marynaty, odrzucając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Cały KurczakCały Kurczak
3
Kurczak z grilla, przykryty pokrywą z grilla, na średnim ogniu (350-40
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
4
8 do 10 minut z każdej strony lub do momentu zakończenia.
5
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn