Grillowane Tofu z Asiago i pesto z orzechów włoskich
Grillowane Tofu z Asiago i Pesto z orzecha włoskiego może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.1 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 274 kalorie, 9g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 minut. Mieszanka sera asiago, sól koszerna, szałwia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pesto Quinoa salaterki z grillowanym Tofu, Grillowana jagnięcina z pesto Orzechowo-miętowym, oraz Grillowany Indyk Z Pesto Z Selera Orzechowego Przepis.
Instrukcje
Umieść wszystkie składniki w misce robota kuchennego. Puls do gładkości.
Umieść patelnię grillową na średnim ogniu lub rozgrzej grill gazowy lub węglowy.
Pokroić tofu na pół po przekątnej, aby 2 duże trójkąty.
Przeciąć każdy duży trójkąt na pół, aby utworzyć 4 mniejsze Trójkąty.
Umieść Trójkąty, długi bok w dół, na desce do krojenia i ostrożnie pokrój każdy na 3 plastry.
Pędzel Trójkąty Tofu, z każdej strony, z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia. Doprawić solą i pieprzem. Grilluj tofu przez 2 minuty z każdej strony.
Ostrożnie przenieść tofu do półmiska. Łyżka pesto na tofu i służyć.