Grillowane Tequila Lime Fish Tacos

Grillowane Tequila Lime Fish Tacos
Grillowane Tacos Tequila Lime Fish może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 770 kalorii, 48g białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Na 8,57 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest idealny do 4 Lipca. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, śmietanę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane Tacos Rybne Z Pikantną Tequilą-Limonkowym Guacamole, Tequila Lime Fish tacos, oraz Tequila Lime Fish Tacos z kapustą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 8-calowe szaszłyki bambusowe moczone w wodzie
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
3
Dla kapusty: w dużej misce do mieszania, połączyć ocet, cukier i sól i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
OcetOcet
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
4
Dodać kapustę i wymieszać, aby wszystko równomiernie pokryć. Pozostawić do marynowania przez 15 minut. Złóż kolendrę i odstaw na bok, aż będzie gotowa do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
KapustaKapusta
5
Do marynaty rybnej: w dużej misce do mieszania, połączyć tequilę, kminek, czosnek, sok z limonki i trochę soli i pieprzu. Porcję ryby w 1-calowe kostki i dodać do marynaty. Odstawić do marynowania na 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
MarynataMarynata
TequilaTequila
CzosnekCzosnek
KminekKminek
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
1
Podgrzej płaski górny grill do wysokiej i pokryj odrobiną oleju. Szaszłyk 4 do 5 sztuk ryb na każdym szaszłyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Umieść szaszłyki na grillu i gotuj, aż ryba będzie biała i ugotowana, około 1 minuty z każdej strony i około 4 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Wyjmij szaszłyki i pozostaw.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
4
Podgrzewaj tortille partiami na grillu przez około 2 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Wyjmij tortille do wyściełanego ręcznikiem woreczka foliowego i przykryj luźno, aby utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Aby zbudować tacos, skropić trochę Cilantro Lime Crema na tortilli. Na wierzchu wymieszać z surową czerwoną kapustą, a następnie ułożyć na wierzchu szaszłyk z rybą. Wysuń szaszłyk, aby ryba pozostała na taco,a następnie zakończ kremą z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta CzerwonaKapusta Czerwona
KolendraKolendra
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Meksykańska CremaMeksykańska Crema
RybyRyby
WapnoWapno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
7
Udekoruj pokruszoną Cotija i ostrym sosem i podawaj z klinem limonki z boku. Powtórz z pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
WapnoWapno
8
W małej misce, połączyć kwaśną śmietanę, mleko, kolendra, czosnek, kminek i sok z limonki i schłodzić przez 1 godzinę. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KolendraKolendra
CzosnekCzosnek
KminekKminek
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir.
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
Depending on the soil and microclimate, Pinot gris varies from a simple everyday wine all the way up to absolute top growths. The warm, sun-exposed vineyards of the Anger sites, with their loamy limestone gravel soils, are a textbook example. The Anger Alto Adige Pinot Grigio has a noble structure, nice balance and fine acidity – making it an absolute pleasure to drink. The strong white goes well with fish and fish soup, guinea fowl breast or veal fillet.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn