Grillowane Tacos Warzywne Z Pesto Kolendry

Grillowane Tacos Warzywne Z Pesto Kolendry
Przepis grillowane Tacos warzywne z pesto kolendry jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 82 centów za porcję. 166 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka chayote, cukinia, czosnek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest dobre. Spróbuj Pikantne Tacos z kurczakiem i warzywami z kolendrą i kremem Chipotle, Grillowane Tacos z kurczaka z Cilantro Lime Ranch, oraz cilantro pesto grillowany kurczak dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 47 dolarów.
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Meyer 2014 łączy owoce zbierane zarówno na początku, jak i na końcu zbiorów, aby uzyskać pikantne, aromatyczne wino, które łączy czerwoną wiśnię i śliwkę z woodsmoke, estragonem, potpourri i crème brulee. Podniebienie jest świeże i gładkie, z ciemną przyprawą przenoszoną przez mnóstwo czerwonych owoców do długiego, delikatnie zbalansowanego wykończenia. Jest to młode wino, które przybiera na wadze w ciągu następnego roku i z wdziękiem starzeje się przez ponad 10 lat.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn