Grillowane Tacos rybne z Vera Cruz Salsan to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 482 kalorie, 24g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 5,02 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 44 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, meksykańskie oregano, kapary i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dorsz Vera Cruz, Krewetki Vera Cruz, oraz Kukurydza Vera Cruz dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Podgrzać węgiel drzewny lub grill gazowy do wysokiej do bezpośredniego grillowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Posypać halibuta proszkiem ancho, solą i pieprzem. Grill, aż złoty kolor i zwęglone z obu stron, i tylko gotowane przez, o 5 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Halibut
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Wyjmij na deskę do krojenia i pozostaw 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
5
Używając dwóch widelców, płatki halibuta na duże kawałki wielkości kęsa i umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Halibut
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Wlać oliwę z oliwek i sok z limonki, i wrzucić tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
7
Dodać kapustę i kolendrę i ponownie wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Przepis Na Pizzocheri
8
Podawaj ryby z tortillami i salsą Vera Cruz i pozwól gościom wypełnić i owinąć własne tacos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Zęby Przyrodzenia
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
9
Podgrzać węgiel drzewny lub grill gazowy do wysokiej do bezpośredniego grillowania. Pomidory i jalapenos wrzucić z kilkoma łyżkami oleju rzepakowego i doprawić solą i pieprzem. Grill zarówno do zwęglenia ze wszystkich stron i po prostu miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
Wyjąć z grilla i lekko ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
11
Pomidory pokroić na połowę, usunąć nasiona i pokroić w drobną kostkę. Pokroić w kostkę jalapenos, w tym skórę i nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
12
Umieścić pomidory i jalapenos w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
13
Dodaj cebulę, oliwki, kapary, oliwę z oliwek, ocet, kolendrę, oregano i sok z limonki i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Ciasto Kukurydziane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
14
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut przed podaniem.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.