Grillowane Tacos Rybne Mahi

Grillowane Tacos Rybne Mahi
Przepis grillowane Tacos z rybami Mahi może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 695 kalorii, 4G białka, oraz 67 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje $13.35 za porcję. 26 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka soku z 1 / limonki, śmietana, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mahi Mahi Fish Tacos z Chipotle Slaw i pieczonym sosem ananasowym, z książki kucharskiej Jillian Michaels Master Your Metabolism: pikantne Mahi Mahi i Tacos z rybami z Mango, oraz Mahi Mahi rybne Tacos z Chipotle Mango Salsa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki marynaty w robocie kuchennym i pulsuj, aż wszystko zostanie drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Filety rybne umieścić w szklanym naczyniu do zapiekania i zalać marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklane Naczynie Do ZapiekanekSzklane Naczynie Do Zapiekanek
3
Umieść naczynie z marynowanymi filetami w lodówce na godzinę.2
4
Wymieszać wszystkie składniki razem w misce i przechowywać w lodówce, aż będziesz gotowy! Mówiłem, że to łatwe...3Grilling Mahi. Teraz, gdy marynowaliśmy Mahi przez około godzinę, mamy nasz sos śmietanowy gotowy, więc teraz nadszedł czas, aby uderzyć grill i zbudować te tacos!4
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowySos śmietanowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wyjmij naczynie zawierające główne Mahi z regranulatora i połóż na blacie.5rozgrzej grilla do wysokości w celu bezpośredniego grillowania.6jeśli masz kosz rybny, teraz jest czas, aby go użyć! W przeciwnym razie olej ruszty z grilla składanym ręcznikiem papierowym zanurzonym w oleju do gotowania.7 gdy grill jest podgrzewany, umieść Mahi nad najgorętszą częścią grilla.8 gdy Mahi zaczyna być nieprzezroczyste na górze, nadszedł czas, aby je odwrócić.9PO odwróceniu ryby, umieść kilka tortilli na grillu do tostów. Zajmuje to tylko około minuty na stronę, więc sprawdź je szybko. Chcemy toastować po obu stronach. Trochę lub zwęglenie jest w porządku(i pyszne!).10nie rybę gotujemy, wyjmujemy z grilla.11W tej chwili zostało tylko kilka rybnych tacos! Załaduj tortillę z odrobiną pysznego grillowanego Mahi, sosem śmietanowym i trochę rozdrobnionej sałaty lub kapusty. To jest to! Dalej, zbuduj tacos (i upewnij się, że nie dostaniesz żadnego z tego sosu śmietanowego na klawiaturze)...
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sos śmietanowySos śmietanowy
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia9
Magazyn