Grillowane Tacos Rybne

Grillowane Tacos Rybne
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Grillowane Tacos rybne może być świetny przepis, aby spróbować. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pępka pomarańczy, kolendra, mąka tortille, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 41 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowane Tacos Rybne, Taco Z Grilla, oraz Grillowane Tacos Rybne.

Instrukcje

1
Wymieszaj sos stekowy, pomarańcze i paprykę w blenderze, aż dobrze się wymieszasz. Rezerwa 1/4 szklanki; wlać pozostałą rybę w płytkim szklanym naczyniu. Odwróć rybę, aby pokryć obie strony. Przechowywać w lodówce 20 min. do marynowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Wyjąć rybę z marynaty; wyrzucić marynatę. Ryba z grilla 6 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem, obracając po 4 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Wyjąć rybę z grilla; odstawić 5 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
W międzyczasie wymieszaj mieszankę sosu reserved, cebulę, sok pomarańczowy i kolendrę. Łyżka na połowę każdej tortilli; wierzch z rybą. Złóż na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Sos Do StekówSos Do Steków
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćŚredni
Gotowe W41 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn