Grillowane słodko-kwaśne klopsiki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj grillowanych słodko-kwaśnych klopsików. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,13 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 428 kalorii. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Mieszanka klinów cebuli, zakupiony sos słodko-kwaśny, grzyby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Spróbuj Grillowane słodko-kwaśne klopsiki, Słodko-kwaśne grillowane Kaboby z miecznika, oraz Grillowane Kaboby z kurczaka słodko-kwaśnego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill grzewczy. W dużej misce, połączyć paprykę, cebulę i grzyby.
Posypać sezonowaną solą; wrzucić do herbu.
Naprzemiennie nawlecz klopsiki, paprykę, cebulę i grzyby na cztery metalowe szaszłyki o średnicy od 12 do 14 cali.
Gdy jesteś gotowy do grillowania, umieść kabobs na grillu gazowym na średnim ogniu na grillu węglowym 4 do 6 cali od średnich węgli. Gotować 10 do 15 minut lub aż klopsiki są dokładnie ogrzane i warzywa są chrupiące-delikatne, szczotkując obficie z połową sosu słodko-kwaśnego i obracając często.
Kabobs podawać z pozostałą połową sosu do zanurzenia.