Grillowane Szparagi Z Orzechami Laskowymi Aioli I Syropem Pinot Noir

Grillowane Szparagi Z Orzechami Laskowymi Aioli I Syropem Pinot Noir
Grillowane szparagi z orzechami laskowymi Aioli i syropem Pinot Noir mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 881 kalorii, 12g białka, oraz 80 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3 i kosztuje $4.46 za porcję. 29 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę zbożową, ocet sherry, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Śniadanie Risotto Z Wiśniami I Syropem Pinot Noir, SOS redukcyjny z grzybami Pinot Noir z grillowanym stekiem T-Bone #SundaySupper, oraz Brownies Pinot Noir dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia69
Magazyn