Grillowane Szparagi Sojowo-Sezamowe
Grillowane szparagi sojowo-sezamowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,83 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona sezamu, sos sojowy, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 91%. Podobne przepisy to Szparagi sezamowe z sosem sojowo-czosnkowym Aioli, Sos Sojowo-Sezamowy, oraz Sezam Grillowane Szparagi.
Instrukcje
Rozgrzej grill na duże ciepło.
W misce wymieszaj olej sezamowy, sos sojowy, czosnek i brązowy cukier.
Umieść szparagi w misce i wrzuć do płaszcza.
Lekko posmarować drobnoziarnisty ruszt grillowy.
Umieść szparagi na ruszcie i gotuj 8 minut, aż będą miękkie, ale twarde.
Udekorować sezamem do podania.