Grillowane Szparagi Prosciutto
Grillowane szparagi Prosciutto mogą być tylko hor d ' oeuvre, którego szukasz. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 56 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Za 64 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś szparagi, kozi ser z bali, prosciutto i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Czwartego Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Grillowane szparagi z Prosciutto i jajkami, Grillowane szparagi zawinięte w Prosciutto, oraz Grillowana Pizza Ze Szparagami I Prosciutto dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Pokrój plastry prosciutto na pół; posmaruj serem. Owiń kawałek prosciutto wokół każdej włóczni szparagów; zabezpiecz końce wykałaczkami. Za pomocą szczypiec z długą rączką zwilż ręcznik papierowy olejem spożywczym i lekko posmaruj ruszt grillowy.
Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 6-8 minut lub do momentu, gdy prosciutto będzie chrupiące, obracając raz. Wyrzuć wykałaczki.