Grillowane szparagi i sałatka z pieczonych grzybów z tostami, serem pleśniowym i winegretem z czerwonej musztardy Chile

Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie danie główne? Grillowane szparagi i sałatka z pieczonych grzybów z tosty Pekan, ser pleśniowy i czerwony Chile musztarda Vinaigrette może być super przepis, aby spróbować. Na 3,41 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 648 kalorii, 18g białka, oraz 61 g tłuszczu każdy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką grzyby, pekany, szparagi i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Spróbuj Grillowana Sałatka brzoskwiniowa z opiekanymi orzechami pekan, serem pleśniowym i miodowym syropem balsamicznym, Grillowana Sałatka z kurczaka z serem pleśniowym, kandyzowanymi pekanami i winegretem z granatu, oraz Prażone Szparagi Z Serem Pleśniowym I Prażonymi Orzechami Włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni saute na dużym ogniu.
Dodać grzyby i gotować na złoty kolor.
Dodać tymianek i doprawić solą i pieprzem. Szparagi wrzucić z kilkoma łyżkami winegret i doprawić solą i pieprzem. Ułóż 1/4 grzybów na środku każdego talerza. Ułóż szparagi wokół grzybów.
Posypać pekan i ser pleśniowy wokół krawędzi talerza.
Ubij razem musztardę, proszek ancho, sól i ocet, powoli ubijaj w oleju, aż do zemulgowania. Doprawić większą ilością soli, do smaku.