Grillowane szparagi i sałatka z pieczonych grzybów z tostami, serem pleśniowym i winegretem z czerwonej musztardy Chile

Grillowane szparagi i sałatka z pieczonych grzybów z tostami, serem pleśniowym i winegretem z czerwonej musztardy Chile
Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie danie główne? Grillowane szparagi i sałatka z pieczonych grzybów z tosty Pekan, ser pleśniowy i czerwony Chile musztarda Vinaigrette może być super przepis, aby spróbować. Na 3,41 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 648 kalorii, 18g białka, oraz 61 g tłuszczu każdy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką grzyby, pekany, szparagi i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Spróbuj Grillowana Sałatka brzoskwiniowa z opiekanymi orzechami pekan, serem pleśniowym i miodowym syropem balsamicznym, Grillowana Sałatka z kurczaka z serem pleśniowym, kandyzowanymi pekanami i winegretem z granatu, oraz Prażone Szparagi Z Serem Pleśniowym I Prażonymi Orzechami Włoskimi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni saute na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać grzyby i gotować na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Dodać tymianek i doprawić solą i pieprzem. Szparagi wrzucić z kilkoma łyżkami winegret i doprawić solą i pieprzem. Ułóż 1/4 grzybów na środku każdego talerza. Ułóż szparagi wokół grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
4
Posypać pekan i ser pleśniowy wokół krawędzi talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
5
Mżnij więcej opatrunku.
6
Ubij razem musztardę, proszek ancho, sól i ocet, powoli ubijaj w oleju, aż do zemulgowania. Doprawić większą ilością soli, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn