Grillowane szparagi i młode ziemniaki

Grillowane szparagi i młode ziemniaki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, przyprawa cytrynowo-pieprzowa, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest dobre. Spróbuj Grillowane szparagi i młode ziemniaki, Grillowane ziemniaki i szparagi z bazylią i parmezanem, oraz Sałatka z tuńczyka zapiekana z Herbes de Provence, grillowane ziemniaki, sól wędzona Z Hickory i Ogolona sałatka ze szparagów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W dużej płytkiej misce wymieszaj 1 łyżkę oleju, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki przyprawy cytrynowo-pieprzowej.
Dodać ziemniaki; wrzucić do herbu.
Miejsce w koszu grillowym.
Umieść kosz grillowy na grillu na średnim ogniu. Gotować 15 minut, potrząsając grill kosz od czasu do czasu, aby włączyć i wymieszać ziemniaki.
W międzyczasie umieść szparagi w tej samej płytkiej misce.
Dodaj pozostałą łyżkę oleju, pozostałe 1/4 łyżeczki soli i pozostałe 1/4 łyżeczki przyprawy cytrynowo-pieprzowej; wrzucić do herbu.
Dodaj szparagi do ziemniaków w koszu grillowym. Gotować około 10 minut dłużej lub aż ziemniaki i szparagi będą miękkie, potrząsając kosz od czasu do czasu, aby włączyć i wymieszać warzywa.