Grillowane Szparagi Bruschetta
Grillowane szparagi Bruschetta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 94 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz orzeszki piniowe, pieprz, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Szparagi Bruschetta, Grillowane szparagi Bruschetta z Chèvre i Tapenade, oraz Grillowana Bruschetta Ze Szparagami I Parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej patelnię grillową lub grill na świeżym powietrzu do średniej wysokości (około 191° do425).Tymczasem ułóż kromki chleba w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Używając 1 łyżki oleju, bardzo lekko posmaruj wierzchy chleba olejem. Obróć plastry i posmaruj pozostałą 1 łyżką oleju. Obficie przyprawić jedną stronę tylko solą i pieprzem.
Szparagi ułożyć na blasze do pieczenia i skropić 1 łyżką oliwy z oliwek. Obficie doprawić solą i pieprzem i wymieszać.Przy grillu wciąż na średnim ogniu umieść na nim szparagi i gotuj, obracając od czasu do czasu, aż szparagi będą chrupiące-delikatne i pojawią się ślady grillowania, około 4 minut.
Szparagi wyjąć na deskę do krojenia. Gdy ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, pokroić na 1-calowe kawałki i umieścić w średniej misce.
Dodaj orzeszki piniowe, odmierzoną sól i pieprz, a pozostałą 1 łyżeczkę oleju. Wrzucić aż równomiernie combined.To podawać, mieszankę szparagów podzielić równomiernie pomiędzy kawałki chleba i polać plasterkami sera.
Bruschetta pokroić na kawałki w razie potrzeby i służyć.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 34 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.