Grillowane Szparagi
Grillowane szparagi mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 55 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jeśli masz pod ręką szparagi, ocet balsamiczny, skórkę z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pizza z grilla z grillowanymi pomidorami, szparagami, kozim serem i migdałami Marconan, Grillowany Jarlsberg z ogolonymi szparagami i pesto z rukoli + Zestaw z grillowanym serem gratis!, oraz Grillowany New York Strip Steak z pieczonym na ogniu Salsanem i grillowanymi grzybami i szparagami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zerwać i wyrzucić twarde końce szparagów.
Wymieszać oliwę z oliwek, ocet balsamiczny, sól i pieprz w płytkim naczyniu lub dużej plastikowej torbie na suwak; dodać szparagi, obracając się do płaszcza.
Szparagi usunąć z mieszaniny oleju.
Szparagi grillowe, przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
2 do 4 minut lub do miękkości, obracając raz.
Szparagi wyjąć i posypać równomiernie startą skórką z cytryny; podawać od razu.