Grillowane szaszłyki wieprzowe z wędzonym czerwonym sosem Curry BBQ

Grillowane szaszłyki wieprzowe z wędzonym czerwonym sosem Curry BBQ
Przepis grillowane szaszłyki wieprzowe z wędzonym czerwonym sosem Curry BBQ jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Na 1,79 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 367 kalorii, 18g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz pod ręką sos rybny, ananas, miód i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane szaszłyki Curry z krewetkami z grillowaną cebulą i sosem z czerwonej papryki, Grill w stylu Memphis: kanapka z wędzoną wieprzowiną w połączeniu z niezagospodarowanym Cabernet Sauvignon, oraz Szaszłyki wieprzowe, ziemniaczane i kozie z wędzoną papryką.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Indian działa bardzo dobrze z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Nigl Freiheit Gruner Veltliner z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
#48 Wine Spectator Top 100 2018Uroczy nos, aromaty żółtych jabłek, delikatny owocowy charakter, lekko lepka, żywa i ładnie zintegrowana kwasowość, idzie dobrze, pikantne i pikantne odcienie mineralne w wykończeniu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn