Grillowane szaszłyki MahiMahi z sosem ananasowo-mandarynkowym

Grillowane szaszłyki MahiMahi z sosem ananasowo-mandarynkowym mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pola z przepisem dania głównego. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 5,03 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 532 kalorie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ocet balsamiczny, łyżeczkę wytartej szałwii, steki mahimahi i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane Mahimahi z ananasem Sambal, Grillowane szaszłyki z krewetek z sosem ananasowym, oraz Grillowane Mahimahi Z Sosem Z Czerwonej Papryki.
Instrukcje
Połącz posiekaną cebulę i miód na średniej patelni nonstick i umieść na średnim ogniu. Gotować 12 minut lub do złotego koloru, mieszając od czasu do czasu.
Dodać czerwone Wino i kolejne 4 składniki (wino przez mirin); gotować 10 minut. Wymieszać z pokrojonym w kostkę ananasem i gotować 5 minut. Trzymaj ciepło.
Nawlecz 3 kawałki mahimahi, 3 kostki ananasa i 3 kawałki papryki na przemian na każdy z 8 (12-calowych) szaszłyków.
Posypać szałwią, solą i czarnym pieprzem.
Umieść kebaby na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; kebaby do grillowania przez 15 minut lub do czasu, aż ryba zostanie ugotowana, obracając co 5 minut.
Podawać z sosem ananasowym.
W razie potrzeby posypać szczypiorkiem.