Grillowane szaszłyki jagnięce z ciepłą sałatką z fasoli Fava

Grillowane szaszłyki jagnięce z ciepłą sałatką z fasoli Fava może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.02 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 259 kalorii, 25g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynowe kliny, skórkę cytrynową, jagnięcinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać extravirgin oliwy z oliwek można śledzić to danie główne z Meyer cytrynowy tort Polenta z zimowym kompotem owocowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciepła sałatka z fasoli Frisée i Fava, Ciepła sałatka z fasoli Fava Kamut z sosem bazyliowym Pancetta, oraz Toskańskie Grillowane Kotlety Jagnięce Z Ciepłą Białą Fasolą Prowansalską.
Instrukcje
Gotować fasolę fava we wrzącej wodzie przez 1 minutę lub do miękkości.
Odcedzić i spłukać zimną wodą.
Usuń twarde zewnętrzne skórki z fasoli i wyrzuć Skórki.
Połączyć oliwę z oliwek, posiekaną miętę, skórkę cytryny, sok z cytryny, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Podgrzej 2 łyżki wody w średnim rondlu na średnim ogniu i dodaj fasolę na patelnię. Gotować 2 minuty lub aż fasola są dokładnie ogrzane.
Dodać fasolę do mieszanki soku i wrzucić do herbu.
Wątek jagnięcina na 12 (8-calowe) szaszłyki. Jagnięcinę zalać sprayem do gotowania; posypać równomiernie pozostałą 1/2 łyżeczki soli i pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu.
Umieść szaszłyki na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grill 7 minut lub do momentu, aż jagnięcina zostanie wykonana, okazjonalnie obracając.
Podawać z sałatką i klinami cytrynowymi.