Grillowane Surf i Turf Kabobs

Grillowane Surf i Turf Kabobs
Grillowane Surf i Turf Kabobs wymaga około 50 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 53 kalorie, 8G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz krewetki, stek z polędwicy wołowej, grubo zmielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do 4 Lipca. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Spróbuj Grillowane Surf i Turf Kabobs, Grillowane Surf & Turf Tacos, oraz Szaszłyki Surf & Turf z grillowanymi warzywami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój wołowinę na 24 (3/4 cala) kawałki. W średniej misce, wymieszać wołowinę, krewetki i sos teriyaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Posypać pieprzem. Przykryć; przechowywać w lodówce 30 minut, często mieszając. Tymczasem namocz szaszłyki w wodzie co najmniej 30 minut przed użyciem, aby zapobiec spalaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
3
Stojak do grilla natryskowego z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Grill gazowy lub węglowy. Na każdym szaszłyku, wątku 1 kawałek wołowiny, 1 krewetki i inny kawałek wołowiny, pozostawiając przestrzeń między każdym kawałkiem; rezerwy marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Umieść kaboby na grillu. Przykryć grill; gotować na średnim ogniu 5 do 6 minut, obracając raz i szczotkowanie marynatą raz lub dwa razy, aż krewetki są różowe. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn