Grillowane Surf i Turf Kabobs

Grillowane Surf i Turf Kabobs
Grillowane Surf i Turf Kabobs wymaga około 50 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 53 kalorie, 8G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz krewetki, stek z polędwicy wołowej, grubo zmielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do 4 Lipca. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Spróbuj Grillowane Surf i Turf Kabobs, Grillowane Surf & Turf Tacos, oraz Szaszłyki Surf & Turf z grillowanymi warzywami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój wołowinę na 24 (3/4 cala) kawałki. W średniej misce, wymieszać wołowinę, krewetki i sos teriyaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Lub Uda Z Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojone W Kostkę O Boku 1-1/2 CalaPiersi Lub Uda Z Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojone W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Posypać pieprzem. Przykryć; przechowywać w lodówce 30 minut, często mieszając. Tymczasem namocz szaszłyki w wodzie co najmniej 30 minut przed użyciem, aby zapobiec spalaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
3
Stojak do grilla natryskowego z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Grill gazowy lub węglowy. Na każdym szaszłyku, wątku 1 kawałek wołowiny, 1 krewetki i inny kawałek wołowiny, pozostawiając przestrzeń między każdym kawałkiem; rezerwy marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Umieść kaboby na grillu. Przykryć grill; gotować na średnim ogniu 5 do 6 minut, obracając raz i szczotkowanie marynatą raz lub dwa razy, aż krewetki są różowe. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn