Grillowane Steki Z Tuńczykiem Imbirowo-Limonkowym

Grillowane Steki Z Tuńczykiem Imbirowo-Limonkowym
Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i danie główne pescatarian? Grillowane steki z tuńczykiem imbirowo-limonkowym mogą być świetnym przepisem na wypróbowanie. Na 6,02 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 312 kalorii, 40g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać steki z tuńczyka, czosnek, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać gingerroot można śledzić to danie główne z Gingerbread Cookie Bites (przepis bezglutenowy*) jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 96%. Podobne przepisy to Grillowane Steki Z Tuńczykiem Imbirowo-Limonkowym, Bek ' s grillowane steki z tuńczyka glazurowane imbirem, limonką i soją OAMC, oraz Grillowane steki z tuńczyka w sosie cytrusowo-imbirowym.

Instrukcje

1
Jeśli steki rybne są duże, pokroić na 6 porcji. W płytkim szklanym naczyniu lub plastikowym naczyniu lub plastikowej torbie do przechowywania żywności, wymieszaj pozostałe składniki, z wyjątkiem klinów wapiennych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
2
Dodaj rybę; obróć do płaszcza. Przykryć naczynie lub worek uszczelnienia i przechowywać w lodówce, obracając ryby raz, co najmniej 1 godzinę, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
4
Usuń rybę z marynaty; zamów marynatę. Przykryć i grill ryby około 4 cali od średniego ciepła 11 do 15 minut, szczotkowanie 2 lub 3 razy z marynaty i obracając raz, aż ryby płatki łatwo z widelcem. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
5
Podawać rybę z klinami limonkowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Peju Province Merlot. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 38 dolarów.
Prowincja Peju Merlot
Prowincja Peju Merlot
Głęboki rubinowy kolor, Merlot 2016 oferuje pachnące, warstwowe aromaty soczystego granatu, przyprawy do pieczenia i nutę cedru. Bujne owoce wiśni i jeżyn otaczają podniebienie. Delikatne nuty prażonych migdałów i wanilii dopełniają eleganckie wykończenie. Pyszne teraz, ten Merlot będzie nadal dojrzewał przez następne 6-8 lat.Mieszanka: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia77
Magazyn