Grillowane steki z sosem Chrzanowo-musztardowym

Grillowane steki z sosem Chrzanowo-musztardowym
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 49 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Jeśli 26 centów za porcję spada twój budżet, grillowane steki z sosem Chrzanowo-musztardowym mogą być doskonałym bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pikantnego chrzanu musztarda, pietruszka, mieszanka czosnek-pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj New York Strip steki z sosem Chrzanowo-musztardowym, Grillowane Steki Z Sosem Chrzanowym, oraz Grillowana Kiełbasa z sosem Chrzanowo-musztardowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć wszystkie składniki sosu; dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce podczas gotowania steki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Podgrzewać zamknięty grill kontaktowy przez 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Tymczasem steki szczotkować olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
4
Posyp obie strony każdego steka mieszanką czosnkowo-pieprzową i przyprawioną solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 łyżeczki Posiekanego Szczypiorku, Podzielonego1-1/4 łyżeczki Posiekanego Szczypiorku, Podzielonego
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
5
Gdy grill jest podgrzewany, umieść steki na dolnej powierzchni grilla. Zamknij grill; gotować 3 do 5 minut lub do pożądanej doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
SOS podawać ze stekami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn