Grillowane steki z sosem Chrzanowo-musztardowym
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 49 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Jeśli 26 centów za porcję spada twój budżet, grillowane steki z sosem Chrzanowo-musztardowym mogą być doskonałym bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pikantnego chrzanu musztarda, pietruszka, mieszanka czosnek-pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj New York Strip steki z sosem Chrzanowo-musztardowym, Grillowane Steki Z Sosem Chrzanowym, oraz Grillowana Kiełbasa z sosem Chrzanowo-musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć wszystkie składniki sosu; dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce podczas gotowania steki.
Podgrzewać zamknięty grill kontaktowy przez 5 minut.
Tymczasem steki szczotkować olejem.
Posyp obie strony każdego steka mieszanką czosnkowo-pieprzową i przyprawioną solą.
Gdy grill jest podgrzewany, umieść steki na dolnej powierzchni grilla. Zamknij grill; gotować 3 do 5 minut lub do pożądanej doneness.