Grillowane Steki Z Rozmarynem

Grillowane steki z rozmarynem może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 6 i kosztuje 6,87 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 770 kalorii, 61g białka, oraz 59G tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz pieprz, sól, steki z New york strip i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 73%. Spróbuj Grillowane steki Rib-Eye z pieczonym rozmarynem ziemniaki, Grillowane Steki Jagnięce Z Rozmarynem I Tymiankiem, oraz Rozmaryn grillowane steki z tuńczyka z bakłażanem i cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na steki: w naczyniu do pieczenia, posypać steki z obu stron solą i pieprzem i skropić olejem.
Umieść rozmaryn w naczyniu i pozostaw do marynowania na blacie w temperaturze pokojowej przez 1 godzinę, obracając steki w połowie, aby zaparzać rozmarynem.
Do masła rozmarynowego: w rondlu na średnim ogniu dodać masło i sól. Wymieszać, aby stopić masło i rozpuścić sól, a następnie dodać rozmaryn. Kontynuuj gotowanie na niskim poziomie, aż masło będzie pachnące od rozmarynu, 10 do 12 minut.
Rozgrzej patelnię do grilla lub grilla na dużym ogniu.
Wyjmij steki z naczynia do pieczenia, wyrzuć rozmaryn i umieść steki bezpośrednio na grillu. Gotować przez około 5 minut z obu stron na średnio rzadkie.
Wyjąć z grilla i pozostawić na 10 minut pod luźno przymocowaną folią aluminiową.
Używając kierunku mięśni jako przewodnika, cienko pokroić mięso na ziarno w paski i umieścić na naczyniu do serwowania.
Na mięso wlać wlane masło i podawać.