Grillowane Steki Z Nadzieniem Ziołowym

Grillowane Steki Z Nadzieniem Ziołowym
Grillowane steki z polędwicy ziołowej wymagają około 5 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 630 kalorii, 44g białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 6,47 zł / porcja, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz steki z polędwicy wołowej, olej roślinny, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. działa dobrze jako drogie danie główne dla 4 Lipca. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Grillowane Steki Z Nadzieniem Ziołowym, Polędwica Wieprzowa Z Ziołami, oraz Schab Z Ziołami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem wołowiny w małej misce. Rub i naciśnij mieszaninę na wszystkich powierzchniach wołowiny. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania. Grill wołowiny odkryte 4 do 5 cali od średniego ciepła 1 minutę z każdej strony do uszczelnienia w sokach. Przykryć i grillować 6 do 10 minut dłużej dla średniej doneness, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia25
Magazyn