Grillowane Steki Z Czosnkiem Cytrynowym Halibut

Grillowane Steki Z Czosnkiem Cytrynowym Halibut
Grillowane steki z czosnkiem halibuta z cytryną mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 53g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 365 kalorii. Na 8,19 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, pietruszkę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można podążać za tym daniem głównym z Ciasto z syropem cytrynowym z jagodami i kremem cytrynowo-twarogowym jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowane Steki Z Halibuta, Grillowane Steki Z Halibuta, oraz Grillowane Steki Z Halibuta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Stojak do grilla szczotkowego z olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
2
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania. W płytkim szklanym lub plastikowym naczyniu lub plastikowej torebce do przechowywania żywności, wymieszaj sok z cytryny, 1 łyżkę oleju, sól, pieprz i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
3
Dodaj rybę; obróć kilka razy, aby pokryć marynatą. Przykryć naczynie lub worek uszczelnienia i przechowywać w lodówce 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
RybyRyby
4
Usuń rybę z marynaty; zamów marynatę. Pokrycie i grill ryby 4 do 6 cali od średniego ciepła 10 do 15 minut, obracając raz i szczotkowanie marynatą, aż ryby płatki łatwo z widelcem. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
5
Rybę posypać natką pietruszki i skórką cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
Pietruszka-naćPietruszka-nać
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn