Grillowane Steki Rybne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj steki rybne z grilla. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny fodmapowi i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $3.1 za porcję. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 34g białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, steki rybne, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowane Steki Rybne, Steki Rybne Z Grilla Cajun, oraz Grillowane Steki Rybne Z Kolendrą I Smakiem Gazpacho.
Instrukcje
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Posyp obie strony steku rybnego solą i pieprzem.
Wymieszać masło i sok z cytryny; odstawić.
Grill stek rybny odkryte o 4 cali od średniego ciepła 7 do 10 minut, szczotkowanie 2 lub 3 razy z mieszaniną masła. Ostrożnie obróć ryby. (Jeśli ryba przykleja się do grilla, poluzuj delikatnie tokarką.)
Drugą stronę posmarować masłem.
Grill odkryte 7 do 10 minut dłużej lub aż ryby płatki łatwo z widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.