Grillowane steki Rib-Eye z paloną salsą pieprzową

Grillowane steki Rib-Eye z paloną salsą pieprzową mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 93 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pieprz, udekoruj: łuszczącą się sól morską, taką jak maldon, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 134 godziny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane żeberka i pieczona Salsa z papryką, Jogurt grillowana pierś z kurczaka z ananasem pieczona Salsa z czerwonej papryki, oraz Grillowane Steki Z Łososia.
Instrukcje
Przygotować grill do bezpośredniego gotowania na gorąco na średnio gorącym węglu drzewnym (umiarkowanie wysokie ciepło dla gazu).
Olej grill rack, następnie grill papryka, pokryte tylko wtedy, gdy za pomocą grilla gazowego, obracając od czasu do czasu, aż lekko zmięknie i zwęglone, 15 do 20 minut.
Przenieść paprykę do dużej miski i przykryć szczelnie folią, a następnie odstawić na 20 minut. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, obrać paprykę, odrzucając łodygi i nasiona, i pokroić wzdłuż na cienkie paski. Wymieszać z pozostałymi składnikami salsy.
Przygotować grill do pośredniego ogrzewania na średnio gorącym węglu drzewnym (umiarkowanie wysokie ciepło dla gazu).
Steki osuszyć i posypać solą i pieprzem. Olej grill rack, następnie sear steki bezpośrednio nad węglami, odkryte, obracając się raz i przechodząc do obszaru grilla bez węgli pod spodem, jeśli pojawią się flary-ups, aż dobrze rumiane, 4 do 6 minut w sumie. Przenieś steki do obszaru bez węgli pod spodem i grill, pokryte, aż termometr włożony do środka mięsa (nie dotykać kości) rejestry 120 ° F dla średnio rzadkie, 8 do 12 minut więcej.
Przenieść steki do deski do krojenia i odstawić 15 minut.
* Jeśli używasz grill na węgiel drzewny do papryki i steki, węgle będą musiały być uzupełniane i przestawione przed grill steki. Zamiast grillowania papryki, można je smażyć na stojaku patelni brojlerów o 2 cale od ciepła, obracając od czasu do czasu szczypcami, aż skórki są zaczernione, 20 do 30 minut, a następnie postępować z receptury.* Steki można grillować na gorącej lekko naoliwionej dobrze przyprawionej dużej (2-palnikowej) patelni grillowej, odsłoniętej, obracającej się raz, w sumie około 10 minut. Zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskie i gotować steki, pokryte odwróconej patelni do pieczenia, obracając się od czasu do czasu, 10 do 15 minut więcej dla średnio rzadkie. * Salsę, bez pietruszki, można zrobić 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Natkę pietruszki wymieszać tuż przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Cuvaison Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."