Grillowane steki Rib-Eye z paloną salsą pieprzową

Grillowane steki Rib-Eye z paloną salsą pieprzową
Grillowane steki Rib-Eye z paloną salsą pieprzową mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 93 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pieprz, udekoruj: łuszczącą się sól morską, taką jak maldon, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 134 godziny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane żeberka i pieczona Salsa z papryką, Jogurt grillowana pierś z kurczaka z ananasem pieczona Salsa z czerwonej papryki, oraz Grillowane Steki Z Łososia.

Instrukcje

1
Przygotować grill do bezpośredniego gotowania na gorąco na średnio gorącym węglu drzewnym (umiarkowanie wysokie ciepło dla gazu).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Olej grill rack, następnie grill papryka, pokryte tylko wtedy, gdy za pomocą grilla gazowego, obracając od czasu do czasu, aż lekko zmięknie i zwęglone, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Przenieść paprykę do dużej miski i przykryć szczelnie folią, a następnie odstawić na 20 minut. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, obrać paprykę, odrzucając łodygi i nasiona, i pokroić wzdłuż na cienkie paski. Wymieszać z pozostałymi składnikami salsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
PaprykaPapryka
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
NasionaNasiona
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Przygotować grill do pośredniego ogrzewania na średnio gorącym węglu drzewnym (umiarkowanie wysokie ciepło dla gazu).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Steki osuszyć i posypać solą i pieprzem. Olej grill rack, następnie sear steki bezpośrednio nad węglami, odkryte, obracając się raz i przechodząc do obszaru grilla bez węgli pod spodem, jeśli pojawią się flary-ups, aż dobrze rumiane, 4 do 6 minut w sumie. Przenieś steki do obszaru bez węgli pod spodem i grill, pokryte, aż termometr włożony do środka mięsa (nie dotykać kości) rejestry 120 ° F dla średnio rzadkie, 8 do 12 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
StekStek
KościKości
MięsoMięso
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Przenieść steki do deski do krojenia i odstawić 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1
* Jeśli używasz grill na węgiel drzewny do papryki i steki, węgle będą musiały być uzupełniane i przestawione przed grill steki. Zamiast grillowania papryki, można je smażyć na stojaku patelni brojlerów o 2 cale od ciepła, obracając od czasu do czasu szczypcami, aż skórki są zaczernione, 20 do 30 minut, a następnie postępować z receptury.* Steki można grillować na gorącej lekko naoliwionej dobrze przyprawionej dużej (2-palnikowej) patelni grillowej, odsłoniętej, obracającej się raz, w sumie około 10 minut. Zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskie i gotować steki, pokryte odwróconej patelni do pieczenia, obracając się od czasu do czasu, 10 do 15 minut więcej dla średnio rzadkie. * Salsę, bez pietruszki, można zrobić 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Natkę pietruszki wymieszać tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PaprykaPapryka
StekStek
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
SzczypceSzczypce
TrudnośćEkspert
Gotowe W134 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn