Grillowane steki Rib-Eye z Kaparem i salsą z bułki tartej

Need a dairy free main course? Grillowane steki Rib-Eye z Kaparem i salsą z okruchów chleba mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na 7,13 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1075 kalorii, 59G białka, oraz 75 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Mieszanka oleju roślinnego, szalotki, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Steki z kalafiora i Purée z salsą Orzechowo-Kaparową, Grillowane steki Rib-Eye karmione trawą z winegretem Balsamiczno-kaparowym, oraz Grillowane steki z miecznika z masłem Bazyliowo-kaparowym.
Instrukcje
Na dużej blasze do pieczenia posmaruj steki rib-eye z obu stron 2 łyżkami oliwy z oliwek i dopraw 1/2 łyżki soli i grubo zmielonego pieprzu.
Steki pozostawić w temperaturze pokojowej przez 2 godziny.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 35
Pracując partiami, pulsuj focaccię w robocie kuchennym, aż zostanie posiekana na grube okruchy.
Przełożyć okruchy do dużej miski i wymieszać z 2 łyżkami oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Rozłóż okruchy chleba na dużej blasze do pieczenia i piec je przez około 30 minut, obracając i mieszając od czasu do czasu, aż okruchy będą suche i złociste.
W dużej misce, wymieszać szalotki z octem i odstawić na 15 protokół.
Dodać kapary i tymianek, następnie powoli ubijać pozostałą 1/2 szklanki oliwy z oliwek, aż do wymieszania.
Dodać bułkę tartą, doprawić solą i pieprzem i dobrze wymieszać.
Rozpal grill lub rozgrzej żeliwną patelnię grillową. Lekko posmaruj ruszt lub patelnię grillową olejem roślinnym. Grilluj steki na średnio gorącym ogniu, aż głęboko rumiane z obu stron, o 6 minut dla średnio rzadkich.
Przenieś steki na deskę do krojenia i pozostaw na 10 minut. Steki grubo pokroić w poprzek ziarna i ułożyć na półmisku. Łyżka pół bułki-okruchy salsy na mięso i przekazać resztę przy stole.