Grillowane steki Prime Rib z bourbonem-BBQ Baste i przyprawą przetarte grillowaną cebulą Vidalia
Grillowane steki Prime Rib z Bourbon-BBQ Baste i Spice przetarte Grillowana cebula Vidalian może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 6,69 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 731 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka chipotle pieprz puree, mielona kolendra, oregano, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć bourbon, można śledzić to danie główne z Babeczki czekoladowe Bourbon Pecan Pie z lukrem orzechowym jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest dobre. Spróbuj Steki grillowane z papryką z karmelizowaną cebulą, Grillowane steki z grilla z fasolką szparagową i sałatką z pomidorów wiśniowych, oraz Pikantne Tacos z piersi kurczaka z grillowanymi Poblanos, cebulą z grilla i surówką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać masło i olej na średnim ogniu w rondlu o dużym dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na Stopę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj cebulę i czosnek i gotować, aż półprzezroczyste, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3
Dodać 2 szklanki bourbona i gotować aż do całkowitego zmniejszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
4
Dodać pomidory i wodę, doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
5
Dodaj pozostałe składniki, z wyjątkiem soli, pieprzu, i steki, i gotować na wolnym ogniu przez dodatkowe 20 do 25 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Przenieść mieszaninę do robota kuchennego i puree, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Wlać do miski i pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
8
Ubijamy pozostałe 2 łyżki bourbona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
9
Rozgrzać grill do góry. Steki z obu stron obficie przyprawić solą i pieprzem, a część przypraw natrzeć z cebuli na 1 stronę steków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
Miejsce steki na grillu, przyprawa pocierać stronę w dół, i grill, aż lekko zwęglone i chrupiące, o 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
11
Brush steki z niektórych baste Bourbon-BBQ i włączyć steki nad; zmniejszyć ciepło z grilla do średnio-niskie i gotować do średnio rzadko doneness, o 8 do 9 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
12
Szczotkuj z baste Bourbon-BBQ co 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
13
Wyjmij z grilla, szczotkuj z większą ilością baste i pozostaw na 5 minut przed krojeniem na plasterki o grubości 1/4 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
14
Rozgrzać grill do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
15
Wymieszać wszystkie przyprawy w małej misce, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z Wermutu
16
Cebulę posmarować olejem po obu stronach. Rub 1 Strona każdej cebuli z niektórych mieszanki przypraw i miejsce rub stronę w dół na grillu. Grilluj, aż uformuje się złoty kolor i skorupa. Obrócić cebulę i kontynuować grillowanie, aż tylko gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
17
Podawać ze stekami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Winnica Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.