Grillowane steki Prime Rib z bourbonem-BBQ Baste i przyprawą przetarte grillowaną cebulą Vidalia

Grillowane steki Prime Rib z bourbonem-BBQ Baste i przyprawą przetarte grillowaną cebulą Vidalia
Grillowane steki Prime Rib z Bourbon-BBQ Baste i Spice przetarte Grillowana cebula Vidalian może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 6,69 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 731 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka chipotle pieprz puree, mielona kolendra, oregano, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć bourbon, można śledzić to danie główne z Babeczki czekoladowe Bourbon Pecan Pie z lukrem orzechowym jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest dobre. Spróbuj Steki grillowane z papryką z karmelizowaną cebulą, Grillowane steki z grilla z fasolką szparagową i sałatką z pomidorów wiśniowych, oraz Pikantne Tacos z piersi kurczaka z grillowanymi Poblanos, cebulą z grilla i surówką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać masło i olej na średnim ogniu w rondlu o dużym dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj cebulę i czosnek i gotować, aż półprzezroczyste, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3
Dodać 2 szklanki bourbona i gotować aż do całkowitego zmniejszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
4
Dodać pomidory i wodę, doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
5
Dodaj pozostałe składniki, z wyjątkiem soli, pieprzu, i steki, i gotować na wolnym ogniu przez dodatkowe 20 do 25 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Przenieść mieszaninę do robota kuchennego i puree, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Wlać do miski i pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
8
Ubijamy pozostałe 2 łyżki bourbona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
9
Rozgrzać grill do góry. Steki z obu stron obficie przyprawić solą i pieprzem, a część przypraw natrzeć z cebuli na 1 stronę steków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
Miejsce steki na grillu, przyprawa pocierać stronę w dół, i grill, aż lekko zwęglone i chrupiące, o 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
11
Brush steki z niektórych baste Bourbon-BBQ i włączyć steki nad; zmniejszyć ciepło z grilla do średnio-niskie i gotować do średnio rzadko doneness, o 8 do 9 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
12
Szczotkuj z baste Bourbon-BBQ co 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
13
Wyjmij z grilla, szczotkuj z większą ilością baste i pozostaw na 5 minut przed krojeniem na plasterki o grubości 1/4 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
14
Rozgrzać grill do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
15
Wymieszać wszystkie przyprawy w małej misce, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
16
Cebulę posmarować olejem po obu stronach. Rub 1 Strona każdej cebuli z niektórych mieszanki przypraw i miejsce rub stronę w dół na grillu. Grilluj, aż uformuje się złoty kolor i skorupa. Obrócić cebulę i kontynuować grillowanie, aż tylko gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
17
Podawać ze stekami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę

Składniki

1porcja startego parmezanusos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku solisos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku soli3Spód: okruszki z herbatników grahamsos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku solisos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku soli1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebourbon plus 2 łyżkibourbon plus 2 łyżki61 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychOlej rzepakowyOlej rzepakowy1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoproszek cayenneproszek cayenne1porcja startego parmezanuchipotle przecier z pieprzuchipotle przecier z pieprzu2Spód: okruszki z herbatników graham(Wielka Brytania używa porzeczek)(Wielka Brytania używa porzeczek)2Spód: okruszki z herbatników grahamMusztarda DijonMusztarda Dijon1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomusztarda suchamusztarda sucha3goździkiczosnek grubo posiekanyczosnek grubo posiekany2warzywo (np. szpinak)kolendra mielonakolendra mielona2warzywo (np. szpinak)kminek mielonykminek mielony2Spód: okruszki z herbatników graham1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki2warzywo (np. szpinak)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 szklanki mąki pszennej4 szklanki mąki pszennej1porcja startego parmezanusteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu1łyżka czerwony ocet winnyCebula hiszpańska, grubo posiekanaCebula hiszpańska, grubo posiekana1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosuszone oreganosuszone oregano2Spód: okruszki z herbatników grahamuncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepomidory śliwkowe w puszkach i ich soki, pureepomidory śliwkowe w puszkach i ich soki, puree591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa2steki rib-eye, około 2 cale grubości i 1 funt każdysteki rib-eye, około 2 cale grubości i 1 funt każdy61 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz2Spód: okruszki z herbatników grahammasło niesolonemasło niesolone4Cebula Vidalia, obrana i pokrojona w plastry grubości 1/4 calaCebula Vidalia, obrana i pokrojona w plastry grubości 1/4 cala4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cmpasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cm2Spód: okruszki z herbatników grahamSos WorcestershireSos Worcestershire

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Winnica Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Piękne czerwone aromaty malin, czarnej wiśni i przypraw. Pełne i okrągłe ze smakami śliwki, czerwonej porzeczki, jeżyny i liścia laurowego. Miękkie taniny nadają temu winu aksamitną gładkość, a czekoladowe wykończenie trwa i trwa.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn