Grillowane Steki Nadziewane Pesto

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj steków nadziewanych Pesto z grilla. Ten przepis służy 4. Na 5,37 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 572 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz pesto z bazylii, olej roślinny, steki z żeberek wołowych i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane steki z kalafiora z Pesto, Grillowane Steki Z Miecznika Z Pesto Oliwkowym, oraz Grillowane Pesto czosnkowo-miętowe Nadziewane udko jagnięce.
Instrukcje
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania. Wykonuj poziome cięcie z boku każdego steka, tworząc kieszeń (nie przecinaj na przeciwną stronę).
Wymieszać pesto i ser; rozprowadzić równomiernie na wewnętrznej stronie kieszeni; nacisnąć kieszenie zamknięte.
Przykryć i grill Wołowina 4 do 5 cali od średniego ciepła 12 do 14 minut dla średniej doneness, obracając raz. Aby służyć, pokroić wołowinę w grube paski.