Grillowane Spareribs
Grillowane Spareribs trwa około 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 71g białka, 106g tłuszczu i w sumie 1432 kalorii. Za 3,63 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Mieszanka octu jabłkowego, pieprzu cayenne, ząbka czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 44 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest super. Grillowane Spareribs, Grillowane Spareribs, oraz Grillowane Spareribs są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku umieść żeberka i cebulę; posypać solą i pieprzem.
Dodaj tyle wody, aby przykryć żeberka; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1-1/2 godziny lub do miękkości mięsa; odcedzić.
Tymczasem w małym rondlu połącz składniki sosu. Dusić bez przykrycia przez 1 godzinę lub do lekkiego zgęstnienia, od czasu do czasu mieszając.
Ułóż żeberka na ruszcie na patelni brojlerów.
Posmaruj sosem. Broil 5 w. od ognia przez 5 minut z każdej strony, często szczotkując sosem.