Grillowane SPAM®, pomidory, ser Cheddar i słodkie kanapki z cebulą

Grillowane SPAM®, pomidory, ser Cheddar i słodkie kanapki z cebulą
Grillowany SPAM®, pomidor, ser Cheddar i słodkie kanapki z cebulą mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 782 kalorie, 35g białka, oraz 55 g tłuszczu. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 14 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka masła, chleb, pikantna musztarda brązowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Grillowane kanapki Prosciutto-Cheddar z konfiturą cebulową, Grillowana Sałatka kukurydziano-pomidorowo-cebulowa z sosem ze świeżej bazylii i pokruszonym serem pleśniowym, oraz Grillowane kanapki z cheddarem, pomidorem i bekonem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozprowadzić musztardę na jednej stronie każdej z kromek chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
2
Mięso obiadowe ułożyć na połowie kromek chleba, następnie ułożyć po 2 plasterki sera Cheddar, pokrojonego w plasterki pomidora i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
SpamSpam
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Pozostałe kromki chleba ułożyć na cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
4
Masło rozprowadzić równomiernie na zewnątrz każdej kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
5
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Umieść kanapki na patelni, i gotować, aż będą złote, następnie odwrócić kanapki nad, i kontynuować gotowanie, aż złoty kolor i chrupiące po drugiej stronie, o 6 protokół na stronę. Przed podaniem kanapki lekko ostygną.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn